Home » Over ons

Accounting

Onze kracht ligt vooral in de kennis die wij hebben van onze cliënten en hun organisatie. De opdracht eindigt niet bij de door ons opgeleverde jaarrekening. De jaarrekening is slechts een middel, waardoor wij in staat zijn om de uitkomst te gebruiken om de doelen van de cliënt te verwezenlijken. Er is altijd een eindbespreking en in dit persoonlijke gesprek nemen we de cijfers en ontwikkelingen door, kijken naar de vooruitzichten en toekomstige stappen.


Belastingadvies

De belastingadviseurs van Sure zijn werkzaam over de hele breedte van het Nederlandse fiscale spectrum. Mensen streven naar zekerheid. In geschillen met de belastingdienst zoeken wij dan ook primair naar een bevredigende oplossing. Wanneer deze er niet is gaat Sure de bezwaar- en beroepsprocedures niet uit de weg. Het is voor ons steeds weer een mooi moment als we uiteindelijk het gelijk door de rechter bevestigd krijgen. Daar krijgen we nooit genoeg van.

 

Missie

Sure is een solide, betrouwbare en kwalitatief toonaangevende dienstverlener op het gebied van accounting en belastingadvies. We richten ons op kleine en middelgrote bedrijven met een landelijke dekking, daarbij hebben wij een focus op de regio Midden Nederland. We zijn actief in de volle breedte van de financiële en fiscale dienstverlening. Tegelijkertijd mogen we ons op een aantal vlakken specialist noemen.

 

Visie

Onze kracht en onderscheidend vermogen liggen in de persoonlijke benadering bij het bijstaan van ondernemers waar eigendom en bestuur in één (of beperkt aantal) hand(en) zijn of zo dicht als mogelijk bij elkaar liggen. Nauwe samenwerking speelt een belangrijke rol bij het slagen van processen. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een intense relatie met onze cliënten. Wij committeren ons aan de relatie. We werken niet voor, maar samen met u, onze cliënt.